«Πήγα να γεννήσω 3δυμα και θα γυρίσω σπίτι με 4δυμα - όλα κορίτσια!»

«Πήγα να γεννήσω 3δυμα και θα γυρίσω σπίτι με 4δυμα - όλα κορίτσια!»

Η 35χρονη Gemma Robson και ο σύντροφός τους Andy Raine καλοσώροσαν πριν λίγες μέρες τα τετράδυμα κοριτσάκια τους, αποτελώντας την εξαίρεση. Οι πιθανότητες για να γεννήσεις τετράδυμα με φυσικό τρόπο είναι μία στις 700.000

Το ζευγάρι σχεδίαζε να αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι για να έχει παρέα η 10χρονη κόρη τους αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια για αυτούς! Στον υπέρηχο των 12 εβδομάδων ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι περιμένουν τρίδυμα και ο Andy, στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας, παραλίγο να λιποθυμήσει. 

 Ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος για τις αρχές Δεκεμβρίου αλλά τα μωράκια αποφάσισαν να γεννηθούν νωρίτερα. Έτσι, στις 18 Νοεμβρίου, η Gemma πήγε στο μαιευτήριο με συσπάσεις και μετά από εξέταση, την κατέβασαν για επείγουσα καισαρική τομή. Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τελειώσει…

Μετά τον ερχομό του τρίτου μωρού, ο γιατρός ξεγέννησε ακόμα ένα κοριτσάκι που είχε κρυφτεί και δεν φαινόταν στον υπέρηχο. 

Ο Andy, που ήταν δίπλα στη γυναίκα του στη διάρκεια της γέννας, όταν είδε να ξεπροβάλλει και 4ο μωράκι, λιποθύμησε! Παρά το πρώτο σοκ, όμως, ο ενθουσιασμός και των δύο είναι τεράστιος!

Τα τέσσερα κοριτσάκια, που γεννήθηκαν περίπου 3 κιλά, βρίσκονται στη θερμοκοιτίδα όπου θα μείνουν για τους επόμενους τρεις μήνες πριν πάνε σπίτι τους.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη. Από τη μία είμαι ενθουσιασμένη για τα κοριτσάκια μου και από την άλλη αγωνιώ για την υγεία τους. Ξέρω ότι είναι καλά, αλλά αν δεν πάρουν εξιτήριο δε θα ησυχάσω». 

Όσο για την έκπληξη που της επιφύλασσε η ζωή, δήλωσε αγχωμένη.  «Πήγα να γεννήσω τα 3δυμα και θα γυρίσω σπίτι με 4δυμα! Ανυπομονώ να πάρω τις κόρες μου σπίτι αλλά έχω και άγχος. Είναι πολύ τρομακτικό να πηγαίνω από το ένα παιδί στα πέντε μέσα σε μια στιγμή».

Στο μεταξύ, το ζευγάρι ψάχνει για μεγαλύτερο σπίτι ενώ προσπαθεί να προσαρμόσει τις βρεφικές αγορές που είχε κάνει για τα τρίδυμα ώστε να είναι κατάλληλες για τετράδυμα.

Πηγή: metro.co.uk

v