Μωράκι θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι, μετά από 4 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς!

Μωράκι θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι, μετά από 4 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς!

Μια οικογένεια από την Αμερική γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να περνάς τις γιορτές στο νοσοκομείο, καθώς τα Χριστούγεννα του 2021, η λίγων μηνών κόρη τους πάλευε για τη ζωή της. Φέτος, όμως, το κοριτσάκι είναι καλά και θα κάνει Χριστούγεννα σπίτι, μαζί με τους γονείς και τη μεγάλη της αδερφή.

H μικρή Sophia Verikokkos, είναι ένα μικρό αλλά δυνατό παιδί ενός έτους που έκανε την τέταρτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Πέρσι τέτοια εποχή ήταν στο νοσοκομείο και  η μαμά της, Jen, δεν ήταν σίγουρη αν το κοριτσάκι της θα ζήσει ή αν θα πεθάνει.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, όμως, έκανε για ακόμα μια φορά το θαύμα του και η μικρούλα είναι υγιής και, επιτέλους, εκτός νοσοκομείου. Η μεγάλη της αδελφή την περίμενε πώς και πώς να κάνουν μαζί γιορτές, δηλώνοντας πως είναι ενθουσιασμένη με τις εξελίξεις. 

«Εγώ και η Sophia θα ανοίξουμε τα δώρα και οι συγγενείς μας θα είναι γύρω μας να τραγουδάνε και να γελάνε όλοι μαζί», είπε το 6χρονο κοριτσάκι.

Όλοι στην οικογένεια είναι πανευτυχείς που η Sophia τους αρχίζει να μπουσουλάει και να τρώει στερεά τρόφιμα, αλλά ταυτόχρονα, η σκέψη τους είναι κοντά στις οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο.

Έτσι, μαμά, μπαμπάς και 6χρονη κόρη ένωσαν τις δυνάμεις τους και μέσα από εθελοντικές δράσεις, στηρίζουν τα παιδιά που θα περάσουν τις γιορτές στο νοσοκομείο, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, δώρα και χρήματα. Πάνω απ’ όλα, όμως, στέλνουν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους με την ευχή να πάνε όλα καλά, για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Πηγή: wpde.com

v