«Πίσω από κάθε δυνατό άνθρωπο υπάρχει μια στιγμή που διάλεξε να κολυμπήσει αντί να βουλιάξει»

«Πίσω από κάθε δυνατό άνθρωπο υπάρχει μια στιγμή που διάλεξε να κολυμπήσει αντί να βουλιάξει»

Όσες φορές και αν πέσεις, τόσες να σηκωθείς μας μάθαιναν οι γονείς μας όταν ήμασταν παιδιά. Όταν οι δυσκολίες μάς χτυπούν την πόρτα, είναι στο χέρι μας αν θα τις αντιμετωπίσουμε ή αν θα τις αφήσουμε να μας καταβάλουν. Όταν η ζωή μας ρίξει σε φουρτουνιασμένη θάλασσα, είναι στο χέρι μας αν θα βουλιάξουμε ή αν θα κολυμπήσουμε προς στη στεριά. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιοι άνθρωποι που δείχνουν δυνατοί και αλύγιστοι, δεν γεννήθηκαν έτσι. Έπεσαν ξανά και ξανά αλλά πάντα επέλεγαν να σηκωθούν. Κι αυτοί οι άνθρωποί, όπως γράφει στη σελίδα της στο Facebook η Κίκκα Ουζουνίδου, έμαθαν με τον δύσκολο τρόπο ότι  η ευτυχία είναι μέσα μας και στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που από μία στάλα κάνουν ευτυχία! Έχουν το λίγο και δεν τους λείπει τίποτε άλλο. Έχουν το τόσο δα και νιώθουν γεμάτοι για αυτό που κατάφεραν να αποκτήσουν!

Είναι κάποιοι άνθρωποι που η ζωή τους παιδεύει μα αυτοί δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται περήφανα, τίμια. Σε κάθε αναποδιά βλέπουν μια ευκαιρία και σε κάθε σκοτάδι βλέπουν κατά που υπάρχουν σπίθες.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έχουν δύο και είναι ευτυχισμένοι με το ένα! Βρίσκουν εκείνον τον τρόπο που κάνει την κάθε στιγμή μαγική!



Είναι κάποιοι άνθρωποι που σου μαθαίνουν πως η ευτυχία είναι μέσα μας και στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Πως η ζωή είναι τελικά στιγμές όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό.

Αν βρούμε τέτοιον άνθρωπο, να τον κρατήσουμε σφιχτά σαν άγγελο. Μόνο ομορφιές έχεις να μας δείξει!

Αν βρούμε τέτοιον άνθρωπο, να τον εμπιστευτούμε. Μόνο στο σωστό δρόμο θα μας κατευθύνει!

Είναι κάποιες ψυχές ανάμεσά μας που μοιάζουν με διαμαντάκια και έχουν πελώρια αξία... Να τις προσέχουμε!».

v