Το πιο συγκινητικό βίντεο: 17χρονος με εγκεφαλική παράλυση γίνεται δεκτός στο Χάρβαρντ

Το πιο συγκινητικό βίντεο: 17χρονος με εγκεφαλική παράλυση γίνεται δεκτός στο Χάρβαρντ

Ένα 17χρονο αγόρι με εγκεφαλική παράλυση κατάφερε να συγκινήσει, αλλά και να εμπνεύσει εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου με την αντίδρασή του όταν έμαθε ότι έγινε δεκτός σ' ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου: το Χάρβαρντ.

«Είχα σοκαριστεί», δήλωσε ο Matthew Myslenski, ο οποίος ονειρευόταν να φοιτήσει στο Χάρβαρντ από τότε που ήταν στο δημοτικό σχολείο και πρόσθεσε «Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου».

Η δίδυμη αδελφή του, Magdalena, που καθόταν δίπλα στον αδερφό της όταν έλαβε τα φοβερά νέα, είπε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Ο Matthew δούλεψε πολύ σκληρά για να τα καταφέρει», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο περήφανη είναι για εκείνον.

Ο 17χρονος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, μια ομάδα διαταραχών που επηρεάζουν την ικανότητα ενός ατόμου να κινείται και να διατηρεί την ισορροπία και τη στάση του σώματος. Μιλώντας για την κατάστασή του και την επιτυχία του σ' ένα από τα πιο αξιόλογα πανεπιστήμια του κόσμου εξήγησε ότι για να πετύχει τον στόχο του έπρεπε να «δουλέψει» τόσο το μυαλό του, όσο και το σώμα του.

@thewoodstockacademy I’m not crying, YOU’RE crying! 😭 Senior Magda Myslenski shared this video of her twin brother, Matthew, finding out he was ACCEPTED TO HARVARD! Congratulations Matthew! 🎉 You make us so proud. Two wonderful human beings right here! ❤️ Now, please pass the tissues. 🤧 #collegeacceptance #accepted #harvard #reactionvideos ♬ original sound - thewoodstockacademy

Στο μέλλον σκοπεύει να ακολουθήσει καριέρα στην ιατρική, όπως οι γονείς του και ευελπιστεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους με τις ικανότητές τους.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι κατάφερε να γίνει έμπνευση για πολλούς νέους!

Πηγή: cbsnews.com

v