Επεισοδιακά γεννητούρια: μαμά γέννησε το αγοράκι της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί

Επεισοδιακά γεννητούρια: μαμά γέννησε το αγοράκι της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών στον Καναδά, όταν μια γυναίκα γέννησε απρόσμενα στο πίσω κάθισμα ενός ταξί. Παρά τον επεισοδιακό τοκετό, μητέρα και γιος είναι καλά στην υγεία τους!

Ο Vernon Warnor εργάζεται ως οδηγός ταξί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δει πολλά τα μάτια του, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα ωστόσο, ήταν ότι θα ήταν παρών στη γέννηση ενός μωρού.

Πριν από λίγες ημέρες ο Warnor ανέλαβε να πάει μια ετοιμόγεννη γυναίκα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η κοπέλα θα γεννούσε από λεπτό σε λεπτό, μέχρι που την άκουσε να φωνάζει για βοήθεια από το πίσω κάθισμα του οχήματος.

Προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του, έκανε πολλές παρακάμψεις για να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο. Μάταια όμως...

Όπως είπε σε συνέντευξή του, η γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιον που της έδινε οδηγίες, προφανώς μια μαία, όταν του είπε ότι γεννάει. Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητο και με το που γύρισε να κοιτάξει στο πίσω κάθισμα είδε τη μητέρα να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι της.

Οι τραυματιοφορείς του Τορόντο έφτασαν περίπου πέντε λεπτά αργότερα και μετέφεραν τη γυναίκα και το μωρό στο νοσοκομείο Centenary. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Warnor τους φρόντιζε και καθησύχαζε τη μητέρα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία!», δήλωσε.

Πηγή: globalnews.ca

v