Γέννησε απροσδόκητα μέσα σε ταξί και την υπερχρέωσαν επειδή... το λέρωσε!

Γέννησε απροσδόκητα μέσα σε ταξί και την υπερχρέωσαν επειδή... το λέρωσε!

Το θαύμα της γέννησης είναι δαπανηρό, ανεξάρτητα από το πού συμβαίνει και για του λόγου το αληθές, διαβάστε την ιστορία της Farah Cacanindin που ζει στη Βρετανία και γέννησε το... βιαστικό μωράκι της μέσα σε ένα ταξί.

Συγκεκριμένα, η μητέρα κάλεσε ταξί με προορισμό το μαιευτήριο, το οποίο βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, έσπασαν τα νερά της και η κορούλα της, η Naia, γεννήθηκε στο πίσω μέρος του εν κινήσει οχήματος, ενώ ο οδηγός καλούσε για βοήθεια. 

«Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, οι μαίες περίμεναν και ήταν σοκαρισμένες», θυμάται η γυναίκα, η οποία έχει επίσης έναν γιο 15 μηνών. «Ήταν σουρεαλιστικό. Δεν πρόλαβα καν να φοβηθώ».

Όταν ήρθε η ώρα μαμά και κόρη να επιστρέψουν στο σπίτι τους χαρούμενες και υγιείς, τους περίμενε μια έκπληξη: η εταιρεία ταξί είχε στείλει έναν... αδικαιολόγητα μεγάλο λογαριασμό στην Farah επειδή έκανε χάλια το ταξί!

Εκτός από τα χρήματα της κούρσας που άγγιζαν τα 50 ευρώ, της ζήτησαν πάνω από 100 ευρώ για την αμοιβή καθαρισμού. «Καταλαβαίνω ότι όντως προκάλεσα χάος, αλλά είναι λίγο αναιδές να με χρεώνουν», είπε ο γυναίκα.

Πηγή: nypost.com

v