Σούπερ μαμά γέννησε στην… τουαλέτα του σπιτιού της μέσα σε λίγα λεπτά!

Σούπερ μαμά γέννησε στην… τουαλέτα του σπιτιού της μέσα σε λίγα λεπτά!

Η Ariel Tyson, μητέρα 7 παιδιών, είχε προγραμματίσει να γεννήσει τον μικρότερο γιο της στο σπίτι μέσα σε νερό. Η 35χρονη μαμά ήταν σίγουρη πως, λόγω της εμπειρίας από τις προηγούμενες 6 εγκυμοσύνες της, ήξερε βήμα βήμα τη διαδικασία τοκετού και δεν είχε καθόλου άγχος.

Όταν έσπασαν τα νερά, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, κάλεσε τη μαία και ετοιμάστηκε για μια μακρά νύχτα συσπάσεων. Αποφάσισε, μάλιστα, να μην ξυπνήσει τον άντρα της, Michael, που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, νομίζοντας πως είναι πολύ νωρίς. «Σκέφτηκα “ποιο το νόημα να τον ξυπνήσω;”. Η διαδικασία γέννας είχε μόλις ξεκινήσει και προτιμώ να είμαι μόνη στο πρώτο μέρος του τοκετού», είπε χαρακτηριστικά. 

Ευτυχώς, ο Michael ξύπνησε μόνος του από τις φωνές της γυναίκας του και έσπευσε στο πλευρό της. Προσπάθησε να στήσει την πισίνα τοκετού, αλλά τελικά η κορούλα τους, η Mila, ήταν πολύ βιαστική και δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Μάλιστα ήταν τόσο βιαστική που στις 3:10 τα ξημερώματα, η μαμά της  μπήκε στην τουαλέτα επειδή πονούσε πολύ η κοιλιά της και βγήκε με… ένα μωρό!

@arielctyson Talk about the biggest shock of my life! Pregnant to delivering my own baby, to finding out it was our first girl. #arielctyson #arielandmichael #baby #laboranddelivery #pregnancy #mom #reaction #momdad #birth #parents #fyp ♬ original sound - ❦


Όλη αυτήν την ώρα, ο άντρας της τραβούσε βίντεο απαθανατίζοντας τη γέννα εξπρές καθώς και το έκπληκτο ύφος της Ariel. Στη συνέχεια, το δημοσίευσαν στο TikTok και συγκέντρωσε πάνω από 25.7 εκατομμύρια προβολές και αμέτρητα σχόλια αγάπης.

Η μικρούλα γεννήθηκε περίπου 4 κιλά και χαίρει άκρας υγείας! Λίγες ώρες μετά τον τοκετό, γνώρισε και τα μεγάλα της αδέρφια, τον Cale που είναι 11 ετών, τη 10χρονη Gabriel, τον 8χρονο Judah, την 7χρονη Levi, τον 5χρονο Zion και τον 2χρονο Ari.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariel Tyson (@arielctyson)

v