Γέννησε «παίδαρο» 5 κιλών που μοιάζει με αγοράκι...5 μηνών!

Γέννησε «παίδαρο» 5 κιλών που μοιάζει με αγοράκι...5 μηνών!

Η 20χρονη Liv Henman περίμενε πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, το οποίο ήξερε εκ των προτέρων ότι θα ήταν ελαφρώς... πιο μπαμπάτσικο, αλλά έμεινε άναυδη όταν το βάρος του ξεπερνούσε τα 5 κιλά! 

Η νεαρή μητέρα υποβλήθηκε σε πρόκληση τοκετού στις 37 εβδομάδες, αφού οι γιατροί της είπαν ότι το μωρό της ήταν πολύ μεγάλο. Έτσι, λοιπόν, έκανε καισαρική τομή! Παρόλα αυτά, δεν περίμενε με τίποτα πως το αγοράκι της θα ήταν άνω των 5 κιλών.

Η Liv μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Tik Tok διάφορες φωτογραφίες του γιου της στο νοσοκομείο μετά τον τοκετό, λέγοντας πως της αρέσουν πολύ τα αφράτα και χοντρούλικα μωράκια και πως είναι πολύ ευτυχισμένη.

Οι ακόλουθοί της έμειναν έπαθαν σοκ με το μέγεθος του αγοριού και πολλοί θεώρησαν ότι ήταν τόσο μεγάλος, που έμοιαζε με νήπιο και όχι με νεογέννητο. Μάλιστα, ένας χρήστης σχολίασε «Αυτό δεν είναι μωρό, είναι νήπιο», ενώ ένας άλλος «Χαρά στο κουράγιο σου! Γέννησες παιδί 5 μηνών».

@liv_henmanxox My chunky boy🫶🏽💙#babies #mummysboy❤️ ♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

Πηγή: thesun.co.uk

v