Έκανα εξωσωματική αλλά δεν πέτυχε. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Έκανα εξωσωματική αλλά δεν πέτυχε. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Ερώτηση:
Έχω κάνει μια προσπάθεια με εξωσωματική με φυσικό κύκλο και δεν πήγε καλά  γιατί έχω γερασμένες ωοθήκες. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι.
Απάντηση:

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι ο καλύτερος και επιτυχέστερος τρόπος για να αποκτήσετε το παιδί σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε κλασσική εξωσωματική με πρόκληση ωοθηλακιορρηξίας ώστε να παραγάγετε περισσότερα από ένα ωράριο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v