«Δυσκολευόμαστε με 2 μωρά αλλά θέλαμε τα παιδιά μας να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας»

«Δυσκολευόμαστε με 2 μωρά αλλά θέλαμε τα παιδιά μας να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας»

Όταν γίνεσαι μαμά, περνάς τον πρώτο καιρό θηλάζοντας και αλλάζοντας πάνες κάθε 2-3 ώρες. Το συναίσθημα του να κρατάς το νεογέννητό σου αγκαλιά είναι σίγουρα πρωτοφανές, όπως πρωτοφανής είναι και η κούραση που νιώθεις τους πρώτους μήνες.

Φανταστείτε όμως να τα ξανακάνετε όλα από την αρχή, πριν το μωρό σας κλείσει τον πρώτο χρόνο. Πρόκειται για μια πραγματικότητα που βιώνουν πολλές μαμάδες που κάνουν δεύτερο παιδί αμέσως μετά το πρώτο, όπως η ηθοποιός Mandy Moore που έχει δυο αγόρια κάτω των 2 ετών.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις 2 παιδιά κάτω των 2 αλλά αξίζει», έγραψε η εργαζόμενη μητέρα που τους τελευταίους μήνες δηλώνει… κατάκοπη! Ωστόσο, δεν σταματά να εκφράζει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για τα παιδιά της, τονίζοντας πως είναι ευγνώμων για την οικογένειά της. 



Η 38χρονη Mandy Moore είναι μητέρα του Gus, 23 μηνών, και του Ozzie, 3 μηνών, ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο νεογέννητο μωρό της, το νηπιάκι της, τις δουλειές του σπιτιού και τη δουλειά της. «Είχα τον μεγάλο με γρίπη, το σπίτι σαν βομβαρδισμένο, τη δουλειά να με κυνηγάει και μέσα σε όλα αυτά να προσπαθώ να είμαι ακμαία για να θηλάζω τον μικρό!», είχε γράψει χαρακτηριστικά πριν έναν μήνα. 

Παρά την κούραση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όμως, δεν θα άλλαζε με τίποτα την καθημερινότητά της. Μάλιστα, επισημαίνει πως ήθελε τα δύο αδερφάκια να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, ενώ τόνισε πω ςη αγάπη της αντί να μοιραστεί με το 2ο παιδί, διπλασιάστηκε!

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v