Ι. Τούνη: «ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει - μπράβο μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε»

Ι. Τούνη: «ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει - μπράβο μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε»

Η Ιωάννα Τούνη είναι πια μαμά και το μωρό που απέκτησε μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πριν από μερικούς μήνες είναι αυτό που κυριαρχεί στην καθημερινότητά της. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και παρότι απολαμβάνει τον ρόλο της μαμάς, δεν διστάζει να μοιραστεί τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη.

Σε μία ανάρτηση που ανέβασε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον θηλασμό. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

v