Δάσκαλοι υιοθέτησαν μαθητή τους που έχασε τα πόδια και το χέρι του λόγω σπάνιας ασθένειας

Δάσκαλοι υιοθέτησαν μαθητή τους που έχασε τα πόδια και το χέρι του λόγω σπάνιας ασθένειας

Ένα ζευγάρι δασκάλων. η Jenna και ο Tim Riccio, αποφάσισαν να υιοθετήσουν έναν μαθητή τους όταν εκείνος έμεινε χωρίς οικογένεια και μάλιστα στη διάρκεια μιας δύσκολης μάχης που έδινε με την  δρεπανοκυτταρική αναιμία.

«Μου έμαθε πώς να είμαι μητέρα», λέει η Jenna, η 37χρονη δασκάλα του Nate που τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή που τον είδε. «Είναι το τέλειο παράδειγμα επιμονής», προσθέτει ο 38χρονος Tim, που δίδασκε καλλιτεχνικά στο 10χρονο αγόρι.

Ο Nate μέχρι τώρα έχει δώσει μεγάλες και δύσκολες μάχες, χωρίς όμως να χάσει την αισιοδοξία και το πείσμα του. Πριν από περισσότερα από τρία χρόνια, το αγοράκι πάλεψε με τη δρεπανοκυτταρική αναιμία ενώ κάποιες επιπλοκές οδήγησαν στον ακρωτηριασμό των ποδιών του, από το γόνατο και κάτω, καθώς και του αριστερού του χεριού. 

Ο Νέιτ παρέμεινε αισιόδοξος ακόμη και όταν τον Σεπτέμβριο του 2019 νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση για την πρόληψη μιας μόλυνσης στο χέρι του. Για να παρηγορήσει το μικρό μαθητή της, η Jenna αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

«Ήταν εκεί μόνος του χωρίς οικογένεια», θυμάται. «Ήθελα να του φτιάξω το κέφι και να έχει κάποιον που γνώριζε εκεί μαζί του». Αργότερα, η Jenna έμαθε ότι ο nate είχε απομακρυνθεί από το σπίτι της οικογένειάς του μόλις 10 ημέρες νωρίτερα.

Μετά το εξιτήριό του, ο Nate επρόκειτο να σταλεί σε ανάδοχη οικογένεια, πάνω από μια ώρα μακριά από το σχολείο που δίδασκαν οι αγαπημένοι του δάσκαλοι, κι έτσι η Jenna αποφάσισε πρώτα να γίνει η ανάδοχη μητέρα και αργότερα να τον υιοθετήσει. 

Η έκπληξή του Tim όταν έμαθε τα νέα μετατράπηκε γρήγορα σε ενθουσιασμό για την προοπτική να γίνει γονέας του αγοριού, του οποίου ο χαρακτήρας τον έκανε πάντα να χαμογελάει. Τρεις μήνες αργότερα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Tim έκανε πρόταση γάμου στην Janne και ο Nate κρατούσε το δαχτυλίδι στο γάμο του ζευγαριού στις 15 Μαΐου 2021.

Σήμερα η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει κι άλλο, καθώς το ευτυχισμένο ζευγάρι γέννησε ένα κοριτσάκι πριν λίγο καιρό, ενώ ο Tomn και η Janne δηλώνουν περήφανα πως έχουν την καλύτερη οικογένεια του κόσμου!

Πηγή: people.com

v