«Μερικές φορές τα παιδιά θέλουν ΜΟΝΟ τη μαμά τους γιατί εκείνη είναι ο άνθρωπός τους…»

«Μερικές φορές τα παιδιά θέλουν ΜΟΝΟ τη μαμά τους γιατί εκείνη είναι ο άνθρωπός τους…»

Από τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, η σχέση του με τη μητέρα του είναι ξεχωριστή και, ανεξάρτητα από την ηλικία του, μερικές φορές θα χρειάζεται ΜΟΝΟ εκείνη για το φροντίσει και να του δώσει δύναμη και παρηγοριά.

«Μερικές φορές τα παιδιά θέλουν μόνο εσένα για να τους διαβάσεις μια ιστορία πριν τον ύπνο και να χωθούν στην ζεστή αγκαλιά σου, για να τους φτιάξεις το αγαπημένο τους σνακ όπως τους αρέσει, να παίξεις μαζί τους κυνηγητό κι όταν τα πιάσεις να τα γαργαλήσεις παιχνιδιάρικα.

Μερικές φορές τα παιδιά θέλουν μόνο εσένα για να τους δώσεις τα φάρμακά τους όταν αρρωστήσουν, να φιλήσεις τα τραύματά τους όταν χτυπήσουν, να τα βοηθήσεις να κόψουν την πάνα ή να χορέψετε μαζί το αγαπημένο τους τραγούδι ενώ μαγειρεύετε παρέα στην κουζίνα. 

Κι αυτό θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από την ηλικία τους. 

Όσο περνάνε τα χρόνια η σχέση σας θα είναι διαφορετική, αλλά μερικές φορές θα εξακολουθούν να θέλουν ΜΟΝΟ εσένα για να τους σκουπίζεις τα δάκρυά τους όταν χωρίζουν, να τα συμβουλεύεις, να τους μαγειρεύεις τις Κυριακές, να είσαι μια τρυφερή γιαγιά για τα παιδιά τους ή απλά για να τους πεις πως όλα θα πάνε καλά στις δυσκολίες τους. 

Μερικές φορές τα παιδιά θέλουν ΜΟΝΟ τη μαμά τους γιατί την εμπιστεύονται, ξέρουν πως πάντα τα στηρίζει και τελικά είναι ο άνθρωπός τους…».

Μετάφραση από LIVING Full

v