Άντρας έκανε επάγγελμα... τις αγκαλιές και χρυσοπληρώνεται €85 την ώρα!

Άντρας έκανε επάγγελμα... τις αγκαλιές και χρυσοπληρώνεται €85 την ώρα!

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Trevor Hooton, πήγε σε άλλο επίπεδο, όταν αποφάσισε να κάνει επιχείρηση... τις αγκαλιές! Ναι, σωστά διαβάσατε, τις αγκαλιές - τις οποίες μάλιστα χρυσοπληρώνεται με 85 ευρώ την ώρα!

Ο 30χρονος με έδρα το Μπρίστολ, που ακούει και στο όνομα «Treasure» (δηλαδή, θησαυρός), ίδρυσε την αντισυμβατική επιχείρησή του τον Μάιο. Χρεώνει 85 ευρώ για μια αγκαλιά διάρκειας μιας ώρας και πλέον διοργανώνει πάρτι όπου άγνωστοι μπορούν να απολαύσουν αγκαλιές σε ομάδες. 

Στόχος του είναι να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί και εξηγεί ότι αυτό που προσφέρει είναι «κάτι περισσότερο από μια απλή αγκαλιά. Πρόκειται για στοργή και φροντίδα, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε! Τα πάρτι είναι υπέροχα και νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσφέρεις αξία σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Θέλω να έχει πραγματικά μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο.»

Τα πάρτι αγκαλιάς στο «Embrace Connections» κοστίζουν 34 ευρώ ανά συνεδρία. Σε αυτά, οι ομάδες περνούν χρόνο κερδίζοντας εμπιστοσύνη και κατανοώντας το σωματικό άγγιγμα προτού συγκεντρωθούν για μια «κοινή άνετη, ζεστή εμπειρία αγκαλιάς», γνωστή και ως «αγκαλιά λακκούβα».

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 4 πάρτι, ενώ το επόμενο προγραμματίζεται για τις 14 Φλεβάρη, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πηγή: iefimerida.gr

v