Απίστευτος 4χρονος έσωσε τη ζωή της μαμάς του, όταν εκείνη έπαθε σηπτικό σοκ!

Απίστευτος 4χρονος έσωσε τη ζωή της μαμάς του, όταν εκείνη έπαθε σηπτικό σοκ!

Η Rachel Milless από το Big Lake της Μινεσότα βρισκόταν μόνη στο σπίτι με τον 4χρονο γιο της, Asher, και τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας 2 και 1 έτους, όταν ξαφνικά την έπιασε μια έντονη κρίση βήχα και δυσφορία. Αποφάσισε, λοιπόν, να αφήσει τους γιους της στο σπίτι της αδερφής της για να πάει στα επείγοντα.

Δεν πρόλαβε όμως να φτάσει μέχρι την πόρτα και κατέρρευσε. Ο μικρούλης Asher τότε, δίχως να χάσει την ψυχραιμία του, ανέλαβε δράση!

Έφερε τον νεφελοποιητή κοντά στην μητέρα του, τον σύνδεσε και έβαλε όλα τα φάρμακα μέσα. Στη συνέχεια, τον κράτησε στο πρόσωπό της και της έλεγε να αναπνεύσει.

Όπως δήλωσε η περήφανη μητέρα, εκείνη και ο σύζυγός της - ο οποίος βρισκόταν σε άλλη πολιτεία για δουλειά εκείνη την περίοδο - δεν είχαν δείξει ποτέ στον Asher πώς να χρησιμοποιεί τον νεφελοποιητή. Είπε επίσης, ότι δεν του είχαν δείξει πώς χρησιμοποιείται ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά το επόμενο πράγμα που έκανε ο 4χρονος ήταν να αρπάξει το κινητό της και να δώσει φωνητική εντολή ώστε να καλέσει τον πατέρα του.

«Η μαμά χρειάζεται βοήθεια, είναι στο πάτωμα» είπε ο μικρός στον πατέρα του, ο οποίος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.  Ο Tyler Milless έμεινε στο τηλέφωνο με τον Asher μέχρι να φτάσουν οι διασώστες και εξήγησε στον γιο του πώς να ξεκλειδώσει την μπροστινή πόρτα.

Το απίστευτο της υπόθεσης ωστόσο ήταν ότι ο 4χρονος εκτός από τη μητέρα του, φρόντισε και τα αδέρφια του μέχρι να φτάσει η βοήθεια. Τα πήγε στην κουζίνα και τους έδωσε σνακ και παιχνίδια για να τους αποσπάσει την προσοχή.

Όπως είπαν αργότερα οι γιατροί, η Rachel είχε πάθει σηπτικό σοκ. Σώθηκε χάρη στη σπιρτάδα και την ψυχραιμία του γιου της.

«Χρωστάω τη ζωή μου σε αυτό το μικρό παιδί, που είναι ο φύλακας άγγελός μου. Χωρίς αυτόν, πιθανότατα δεν θα ήμουν εδώ», είπε συγκινημένη.

Πηγή: abcnews.go.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v