«Αυτή τη στιγμή, κάποιες οικογένειες ζουν στην κόλαση...»

«Αυτή τη στιγμή, κάποιες οικογένειες ζουν στην κόλαση...»

«Πάρε με όταν φτάσεις». «Να προσέχεις!». «Θα σε δω το Πάσχα!». Φράσεις που σίγουρα ειπώθηκαν χθες από δεκάδες γονείς, όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουν τα παιδιά τους.

Φράσεις κοινές που ψελλίζουμε όλοι οι γονείς του κόσμου όταν τα παιδιά μας απομακρύνονται από εμάς ενώ ευχόμαστε σιωπηλά να επιστρέψουν ξανά σώα και αβλαβή. 

Φράσεις που χθες το βράδυ άκουσαν και κάποιοι φοιτητές πριν ξεκινήσουν ο καθένας για τη σχολή του. «Πάμε και όπου βγει» είπε ο μηχανοδηγός πριν ξεκινήσει η αμαξοστοιχία το ταξίδι της. Και πήγαν, αλλά δεν βγήκαν πουθενά. 

Το παρακάτω κείμενο από τη Βούλα Πατουλίδου, είναι γραμμένο για όλους τους γονείς που ξέρουν ότι δεν θα δουν ποτέ ξανά τα παιδιά τους. Σε εκείνους τους γονείς συμπαραστεκόμαστε με σεβασμό και απέραντη θλίψη. Εξάλλου, «στον φόβο για τα σπλάχνα μας είμαστε όλοι ίσοι».

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Να λαχταράς κάθε φορά που το παιδί σου ανοίγει την πόρτα να βγει απ' το σπίτι και να σου φέρνουν τα μαύρα μαντάτα. Αυτή τη στιγμή κάποιες οικογένειες ζουν στην κόλαση. Στον φόβο για τα σπλάχνα μας είμαστε όλοι ίσοι. Στον πόνο των ανθρώπων όμως που έχασαν τα παιδιά τους πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι με σεβασμό και να απαιτήσουμε απόδοση ευθυνών ενωμένοι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v