Ε. Μελέτη: «νιώθω ευλογημένη που αυτό το παιδί με έχει επιλέξει για μαμά του»

Ε. Μελέτη: «νιώθω ευλογημένη που αυτό το παιδί με έχει επιλέξει για μαμά του»

Καλεσμένη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα στο Mega ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για πολλούς τομείς της ζωής της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μητρότητα, την παρανόηση που υπάρχει γύρω από αυτόν τον ρόλο και την κόρη της Αλεξάνδρα Μαροσούλη.

«Είναι ένα μαγικό ταξίδι, δεν είναι όμως, όπως μου το είχαν περιγράψει. Ωραιοποιείται πάρα πολύ όλο αυτό και η λέξη φέρει ένα βάρος, το οποίο δεν της ταιριάζει. Όταν λέω βάρος, δεν εννοώ ευθύνης, σου δημιουργεί μια υποχρέωση να πρέπει να νιώσεις κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν είναι για όλες τις γυναίκες τα ίδια. Δεν θεωρώ ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται μέσα από την μητρότητα, θεωρώ όμως, ότι είναι ένα κομμάτι μέσα από το οποίο μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Νιώθω τρομερά ευλογημένη που αυτό το παιδί με έχει επιλέξει για μαμά του. Είναι μαγικός ο τρόπος με τον οποίο γνωρίζεις μια ψυχή. Ουσιαστικά η ευθύνη που έχεις εσύ είναι το να της γνωρίσεις τον κόσμο. Εγώ θα ήθελα η κόρη μου να βγει ένας καλός άνθρωπος, είναι πολύ σημαντικό. Όταν λέω καλός, δεν εννοώ θύμα».

Όσο για τη δουλειά και το ωράριό της δήλωσε: «Το πρόγραμμά μας με την μικρή είναι πολύ συγκεκριμένο. Ξυπνάω το πρωί, πάω στην δουλειά, μετά παίρνω την μικρή από τον παιδικό σταθμό και από εκεί και μέχρι το βράδυ είμαστε μαζί, κάνουμε πράγματα, περνάμε χρόνο. Σαν μητέρα δεν νιώθω ενοχές.

Τα δύο πρώτα χρόνια δεν έλειπα καθόλου από την κόρη μου. Μπορούσα να είμαι όσο κοντά ήθελα με το παιδί μου. Ακόμα και τώρα, το ωράριό μου μου δίνει την ευκαιρία να είμαι με το παιδί"», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v