Βρέθηκε ζωντανό 2χρονο αγοράκι που είχε χαθεί σε δάσος - το έψαχναν 24 ώρες!

Βρέθηκε ζωντανό 2χρονο αγοράκι που είχε χαθεί σε δάσος - το έψαχναν 24 ώρες!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μας έκανε όλους να χαμογελάσουμε. Ένας συνταξιούχος πεζοναύτης από τη Φλόριντα βρήκε ένα 2χρονο αγοράκι, το οποίο αγνοούταν για 24 ώρες. 

Ο Joshua "JJ" Rowland, 2 ετών, εξαφανίστηκε την Πέμπτη αφού απομακρύνθηκε από το σπίτι του στο Brooksville, προκαλώντας μια φρενήρη αναζήτηση στην οποία συμμετείχαν οι αστυνομικές αρχές, σκύλοι, drones και εκατοντάδες εθελοντές.

Ο Roy Link, 62 ετών, συνταξιούχος υπάλληλος του τμήματος πάρκων στην κομητεία Hernando, ετοιμαζόταν να πάει για ψάρεμα όταν έμαθε για την εξαφάνιση του JJ και συμμετείχε στην απελπισμένη προσπάθεια εντοπισμού του.

Ωστόσο, οι ελπίδες να τον βρουν είχαν αρχίσει να σβήνουν καθώς είχαν περάσει 24 ώρες.

Παρόλα αυτά ο Link δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να ψάχνει. Τότε, ως εκ θαύματος, σε μια δασώδη περιοχή αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του JJ, άκουσε κατά τύχη έναν ασυνήθιστο θόρυβο.

«Άκουσα έναν θόρυβο σαν κλαψούρισμα και προχώρησα πιο μέσα στο δάσος. Τότε τον είδα. Ήταν φοβισμένος και ζήταγε νερό και την μητέρα του. Γατζώθηκε στην αγκαλιά μου και δεν με άφησε λεπτό», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Εκτός από μερικές γρατζουνιές και μώλωπες, ο JJ είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην οικογένειά του, ενώ ο Link κέρδισε την αιώνια ευγνωμοσύνη των γονιών του.

Πηγή: nypost.com

v