Θεία ξέχασε το νεογέννητο ανίψι της στο πάρκο για 2 ώρες - βρέθηκε στο ίδιο σημείο!

Θεία ξέχασε το νεογέννητο ανίψι της στο πάρκο για 2 ώρες - βρέθηκε στο ίδιο σημείο!

Μια μαμά έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι η κουνιάδα της άφησε το νεογέννητο μωρό της σ' ένα παγκάκι μόνο του στο πάρκο για δύο ώρες. Απευθυνόμενη στους χρήστες του Reddit, είπε ότι η αδερφή του συζύγου της είχε προσφερθεί να προσέξει την κόρη της, όσο ο σύζυγός της και εκείνη δούλευαν. Ωστόσο, η κουνιάδα της... ξεχάστηκε και επέστρεψε σπίτι χωρίς το παιδί.

Ενώ είχε γυρίσει στο σπίτι και αφού είχαν περάσει αρκετές ώρες, συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει το μωρό στο πάρκο. Αμέσως, η κουνιάδα της επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» και βρήκε το μωρό εκεί ακριβώς που το είχε αφήσει... πάνω στο παγκάκι.

Οι σχέσεις μεταξύ των γυναικών πήραν την κάτω βόλτα, ειδικά όταν η μαμά αποφάσισε να μην παρευρεθεί στον γάμο της κουνιάδας της, καθώς ήταν ακόμα αναστατωμένη από το περιστατικό.

Στην ανάρτησή της στο Reddit η μητέρα εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και ζητάει τη συμβουλή των χρηστών:

«Με την κουνιάδα μου είχαμε πάντα καλά σχέσεις μιας και γνωριζόμαστε από παιδιά. Πριν από μερικές εβδομάδες, έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά. Εκείνη μου είπε ότι δεν χρειάζεται να χαλάσω χρήματα σε μπέιμπι σίτερ, αφού θα προσέξει η ίδια την ανιψιά της (ο άντρας μου ήταν επίσης στη δουλειά).

Υποθέτω ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να βγάλει το σκύλο της βόλτα. Φυσικά, πήρε μαζί της και την κόρη μου. Μου είπε ότι ενώ περπατούσαν, της ξέφυγε το σκυλί απ' το λουρί και χωρίς να το πολυσκεφτεί, άφησε το παιδί μου σ' ένα παγκάκι και άρχισε να το κυνηγάει.

Δεν έπιασε ούτε το σκυλί και μόλις δύο ώρες αργότερα κατάλαβε ότι η κόρη μου έλειπε. Όταν πήγα να πάρω την κόρη μου, μου είπε τα πάντα. Ήμουν εκνευρισμένη, αλλά και τόσο ευγνώμων που κανείς δεν απήγαγε το παιδί μου. Ο σύζυγός μου ήταν έξαλλος που πήγε σπίτι της αδερφής του για να της βάλει τις φωνές.

Πρόσφατα μου έστειλε λεπτομέρειες για τον γάμο της. Της είπα ότι δεν θα παρευρεθώ και με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας. Μου είπε ότι είμαι μικροπρεπής. Με έβρισε και ευχήθηκε κάποιος όντως να είχε απαγάγει την κόρη μου.

Της έκλεισα το τηλέφωνο. Μετά από λίγο με πήρε και μου ζήτησε συγγνώμη. Είπε ότι με χρειάζεται εκεί. Οι φίλοι και η οικογένειά μου με πήραν τηλέφωνο λέγοντας ότι υπερβολική και μικροπρεπής και ότι ήταν ένα ατύχημα

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να πάρουν το μέρος της μητέρας, κακοχαρακτηρίζοντας την κουνιάδα της για την απρεπή συμπεριφορά της. Δεν έλλειψαν όμως κι αυτοί που έδειξαν κατανόηση για την αδερφή του συζύγου της.

Ένας χρήστης μάλιστα σχολίασε «Ελπίζω ο άντρας σου να ξέρει τι φίδι είσαι και πώς συμπεριφέρθηκες στο αίμα του».

Πηγή: 7news.com.au

v