H απίστευτη ιστορία ενός 15χρονου: έπαιζε κρυφτό και βρέθηκε σε... άλλη χώρα!

H απίστευτη ιστορία ενός 15χρονου: έπαιζε κρυφτό και βρέθηκε σε... άλλη χώρα!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή ένα 15χρονο αγόρι από το Μπαγκλαντές, το οποίο βρέθηκε στη Μαλαισία αφού παγιδεύτηκε μέσα σε ένα κοντέινερ για πέντε ημέρες ενώ έπαιζε κρυφτό στην πατρίδα του.

Ακούγεται σαν σενάριο από ταινία, όμως, συνέβη στην πραγματικότητα! Στις 17 Ιανουαρίου, ένας υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας έπαθε τεράστιο σοκ όταν άνοιξε ένα κοντέινερ στο Port Klang -το μεγαλύτερο λιμάνι της Μαλαισίας- και βρήκε μέσα ένα αγόρι.

Ο 15χρονος Fahim ήταν φοβισμένος και μπερδεμένος και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με κανέναν, καθώς δεν μιλούσε τη γλώσσα. 

Στην αρχή, όλοι νόμιζαν πως ο έφηβος είχε πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων. Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν επρόκειτο για οποιοδήποτε έγκλημα, αλλά για... ατύχημα!

Ο 15χρονος έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του στο Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπήκε σε ένα κοντέινερ για να κρυφτεί. Κατά λάθος, όμως, κλειδώθηκε μέσα χωρίς να έχει κανένα τρόπο να βγει.

Οι φίλοι του τον έψαχναν αλλά δεν τον έβρισκαν καθώς το συγκεκριμένο κοντέινερ μεταφέρθηκε σε εμπορικό πλοίο για να σαλπάρει για τη Μαλαισία. Το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του στις 11 Ιανουαρίου από το λιμάνι Chittagong και έφτασε στο λιμάνι Klang της Μαλαισίας στις 17 Ιανουαρίου. Ο Fahim κατάφερε να επιζήσει χωρίς φαγητό και νερό για 6 ημέρες!

Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να γυρίσει πίσω στην χώρα του σώος και αβλαβής.

Πηγή: iefimerida.gr

v