Συνελήφθη προπονητής Τάε κβον ντο για τον βιασμό ανήλικων μαθητριών

Συνελήφθη προπονητής Τάε κβον ντο για τον βιασμό ανήλικων μαθητριών

Μια φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν συνελήφθη ένας 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο καθώς κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικές μαθήτριές του.

Από το 2009 μέχρι το 2020 ο 44χρονος φέρεται να έχει βιάσει τουλάχιστον 5 ανήλικες μαθήτριες.

Μετά από προκαταρκτική εξέταση ο Εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ειδική ομάδα της Aσφάλειας αναζητούσε και τελικά εντόπισε χθες το απόγευμα τον 44χρονο προπονητή, τον συνέλαβε και διενήργησε έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του.

Όπως προέκυψε ο 44χρονος που είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, προπονούσε καθημερινά αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών, κυρίως όμως ανήλικα παιδιά. 

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του αυτή προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 12-16 ετών και, αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να έχουν πολύωρες και κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο σπίτι του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πράξεις αυτές ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τα κορίτσια. 

Οι αθλήτριες πλέον  έχουν ενηλικιωθεί όμως εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις τόσο πριν το 2009 όσο και μετά το 2020. Στο σπίτι και το γυμναστήριο του δράστη βρέθηκαν και εστάλησαν για εξέταση τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρία λάπτοπ, ένας σκληρός δίσκος και μία κάρτα μνήμης.

Πηγή: protothema.gr

v