Συνελήφθη 52χρονος που ασελγούσε στα παιδιά της συντρόφου του - ΑμεΑ ο μεγάλος γιος

Συνελήφθη 52χρονος που ασελγούσε στα παιδιά της συντρόφου του - ΑμεΑ ο μεγάλος γιος

Βίντεο με εικόνες που προκαλούν αποστροφή, περιλαμβάνει η δικογραφία για τον 52χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά από καταγγελίες ότι βίαζε τα δύο παιδιά της συντρόφου του.

Πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας σήμερα 24 και 14 ετών. Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο παιδί είναι ΑμεΑ, ενώ το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τον 14χρονο, που αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, με την κύρια κατηγορία να είναι βιασμός κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

«Δεν πείραξα τον μεγάλο»

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Cretalive, ο 52χρονος εμφανίστηκε πολύ νευρικός και εριστικός στο Δικαστικό Μέγαρο και ζήτησε δικηγόρο. Φέρεται μάλιστα να είπε: "δεν πείραξε τον μεγάλο" αναφερόμενος στον ένα γιο της συντρόφου του. 

Η κακοποίηση εκτιμάται ότι γινόταν αρκετά χρόνια και μέχρι πρόσφατα για τον 14χρονο.

Ερευνάται και ο ρόλος της μητέρας

Όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού των δύο παιδιών προκαλούν αποστροφή αλλά και οργή. Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η θέση της μητέρας των δύο αγοριών, όλο το διάστημα της κακοποίησης.

Πηγή: thetoc.gr

v