Δάσκαλος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση - έστελνε μηνύματα σε μαθήτριές του

Δάσκαλος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση - έστελνε μηνύματα σε μαθήτριές του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ενός δασκάλου που φέρεται να έστελνε ανάρμοστα μηνύματα σε μαθήτριες του, δηλαδή κορίτσια μικρότερα από 11 ετών, εκμεταλλευόμενος τη θέση και την επαγγελματική του ιδιότητα. Ευτυχώς τα παιδιά μίλησαν στους γονείς τους και ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Αττικής έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις ανήλικες μαθήτριές του, ενώ είναι και ο ίδιος πατέρας ενός κοριτσιού που πηγαίνει στην Δ’ τάξη του δημοτικού. 

Ο εν λόγω δάσκαλος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, συνελήφθη στο σπίτι του έπειτα από καταγγελίες που κατέθεσαν εναντίον του οι γονείς των τριών κοριτσιών που παρενοχλούσε. Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 55χρονου

Η δράση του 55χρονου αποκαλύφθηκε όταν οι μαθήτριες έδειξαν τα αδιανόητα μηνύματα του δασκάλου τους σε συμμαθητές τους. Κάποια από τα παιδιά που είδαν τα SMS το μετέφεραν στους γονείς τους. Μάλιστα, φέρεται να έχει υπάρξει αντίδραση ενός πατέρα εις βάρος του.

Τα μηνύματα του δασκάλου

Μια χαρακτηριστική στιχομυθία μέσω viber ήρθε στη δημοσιότητα, με τα sms του δασκάλου στις ανήλικες μαθήτριες να προκαλούν σοκ.

- Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
- Τι είναι αυτά που λέτε κύριε... (το όνομα του δασκάλου);
- Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις...

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του δασκάλου και πήραν τις ηλεκτρονικές συσκευές του (κινητά, tablet) και αυτό που μένει να διαπιστωθεί στα εργαστήρια είναι αν ο συγκεκριμένος άνδρας είχε παρενοχλήσει κι άλλα κορίτσια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v