5χρονη πήρε το κινητό της μαμάς της και έκανε αγορές άνω των €2.700!

5χρονη πήρε το κινητό της μαμάς της και έκανε αγορές άνω των €2.700!

Υπάρχουν φορές που τα νηπιάκια μπορούν να γίνουν πολύ άτακτα και ζαβολιάρικα. Η 5χρονη Lila Varisco είναι τρανή απόδειξη αυτού, καθώς πήρε το κινητό της μαμάς της και έκανε κρυφά αγορές άνω των 2.700 ευρώ!

H μικρή ζήτησε από την μητέρα της το κινητό της προκειμένου να παίξει. Αντί αυτού όμως μπήκε στον λογαριασμό της στο Amazon και ξεκίνησε... τα ψώνια! Η Lila χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό αγόρασε 10 παιδικές μοτοσυκλέτες και 10 ζευγάρια καουμπόικες μπότες.

Η μητέρα της Lila δεν είχε ιδέα για την καταναλωτική μανία που έπιασε την κόρη της μέχρι που άρχισαν να φτάνουν στο σπίτι της τα δέματα. Τότε, μόνο, ανακάλυψε τι συνέβη.

Δύο μέρες μετά την παραγγελία, οι μοτοσυκλέτες είχαν φτάσει και όπως ειδοποιήθηκε η δύστυχη μάνα ένα τεράστιο παιδικό τζιπ βρισκόταν επίσης  καθ' οδόν! Με πολύ κόπο και αμέτρητα email κατάφερε να επιστρέψει τις μοτοσικλέτες και το τζιπ και να ακυρώσει την παραγγελία με τις μπότες.

Παρά τα πολλαπλά εγκεφαλικά, η μητέρας της 5χρονης αντέδρασε ψύχραιμα και δεν τιμώρησε την κόρη της. Αντίθετα της έδωσε ένα πολύτιμο μάθημα ζωής: ότι πρέπει να κοπιάσει για να κερδίσει όσα θέλει.

v