«Tο παιδί μου έχει την καλύτερη νονά του κόσμου: την κολλητή μου»

«Tο παιδί μου έχει την καλύτερη νονά του κόσμου: την κολλητή μου»

Είναι μεγάλη ευλογία η κολλητή σου να γίνεται νονά του παιδιού σου. Ξέρεις ότι θα είναι πάντα δίπλα του, να το προστατεύει και να το καθοδηγεί σαν δεύτερη μαμά του. Τα υλικά δώρα δεν έχουν καμία αξία μπροστά στα δώρα της αγάπης και της φροντίδας που θα του χαρίσει καθώς μεγαλώνει.

To γράμμα αυτής της μητέρας προς την καλύτερη της φίλη που βάφτισε το παιδί της, είναι μια μικρή υπενθύμιση προς όλες τις νονές ότι κάνουν καλή δουλειά και ότι τις ευχαριστούμε που είναι στη ζωή μας.

«Το παιδί μου έχει την καλύτερη νονά του κόσμου: εσένα, την καλύτερη μου φίλη.

Η σχέση μας ήταν πολύ διαφορετική πριν από το παιδί, αλλά τώρα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η αγάπη, η φροντίδα και το γνήσιο ενδιαφέρον σου έχουν φέρει αμέτρητες χαρές στην οικογένειά μου και ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω.

Όταν ζήτησες να γίνεις η νονά του μωρού μου, δάκρυσα από ευτυχία.Ήξερα ότι το παιδάκι μου θα αποκτούσε μια δεύτερη μαμά να το προσέχει και μια παντοτινή φίλη να το ακούει και να το συμβουλεύει. Ας το παραδεχτούμε, είναι πολύ τυχερό πλάσμα!

Δεν ανησύχησα ποτέ για το αν θα εξαφανιστείς από τις ζωές μας. Από τότε που ήμασταν παιδιά, ήσουν πάντα δίπλα μου. Στις χαρές και τις λύπες, στα εύκολα και τα δύσκολα.

Δεν είσαι η νονά που εμφανίζεται μόνο τις γιορτές από υποχρέωση. Είσαι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ξέρεις για το διαγώνισμα των αγγλικών (στο οποίο δεν έγραψε καλά!), ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, ποιος είναι ο καλύτερός του φίλος και τα μυστικά του.

Δίνεις το παρόν σε όλες τις σχολικές γιορτές και στέκεσαι μπροστά μπροστά για να βγάλεις την καλύτερη φωτογραφία.

Τα δώρα σου είναι πάντα καλαίσθητα και μοναδικά. Ταιριάζουν απόλυτα στον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του μικρού μου.

Σε ευχαριστώ που είσαι η κολλητή μου και που αγαπάς το παιδί μου σαν να ήταν δικό σου. Το δέσιμό μας με συγκινεί γιατί θυμίζει αυτό που μοιραζόμαστε εμείς. Θα προσπαθώ πάντα να σου δείχνω έμπρακτα ότι εκτιμάω όσα κάνεις για εμάς.

Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μαζί στο ταξίδι μας ως γονείς, ξέρω ότι θα έχω πάντα την υποστήριξή σου. Σε αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορείς φανταστείς. Είσαι καταπληκτική. Είσαι η κολλητή μου!»

v