Δεν είχε ιδέα ότι είναι έγκυος μέχρι που γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού της!

Δεν είχε ιδέα ότι είναι έγκυος μέχρι που γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού της!

Η Marla McEntire δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος όταν παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιά. Λίγα λεπτά αργότερα, έφερε στον κόσμο τον γιο τη στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Η 34χρονη γυναίκα ετοίμαζε τα πράγματά της για ένα τριήμερο ταξίδι όταν την έπιασαν οι πόνοι. Μέχρι τότε, δεν είχε συμπτώματα εγκυμοσύνης, η κοιλιά της δεν είχε μεγαλώσει πολύ ενώ έπαιρνε και αντισυλληπτικά χάπια. Στο μεταξύ, είχε κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης όταν σταμάτησε η περίοδός της για έναν μήνα, αλλά είχε βγει αρνητικό. 

Όταν λοιπόν άρχισε να πονάει στην κοιλιά, το απέδωσε στην παλινδρόμηση οξέος από την οποία πάσχει από μικρή. 

Ωστόσο, ο πόνος στο στομάχι της επιδεινώθηκε, σε σημείο που ένιωθε ότι «πεθαίνει» και, πηγαίνοντας στην τουαλέτα, συνέβη αυτό που δεν περίμενε ποτέ: είδε το αγοράκι της να γεννιέται και φώναξε με όλη της δύναμη τον μπαμπά της να τη βοηθήσει. 

«Δεν τον περίμενα, δεν είχα ιδέα ότι είμαι έγκυος, αλλά όταν τον κοίταξα στα μάτια πρώτη φορά, ένιωσα όση αγάπη δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου», είπε η Marla.  «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα παιδιά ή πως θα ήθελα παιδιά και αυτό άλλαξε μέσα σε μια στιγμή».

Τόσο η Marla όσο και ο μπαμπάς της προσπάθησαν να φροντίσουν το νεογέννητο αγοράκι μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και τα κατάφεραν μια χαρά!

«Πλέον ο Atlas είναι το πιο γλυκό μωρό και είναι ήδη ο καλύτερός μου φίλος. Μετά βίας θυμάμαι πώς ήταν η ζωή μου πριν από αυτή ην έκπληξη. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί», δήλωσε η ευτυχισμένη μαμά. 

Αν και το ταξίδι της Marla στη μητρότητα ήταν απροσδόκητο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη που απέκτησε τον γιο της. Εξίσου ενθουσιασμένη είναι και ολόκληρη η οικογένειά της.  «Ο Atlas είναι ένα όνειρο, είναι το μικρό μου θαύμα», πρόσθεσε η Marla.

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v