Γλυκύτατη 6χρονη χάρισε όλα τα δώρα γενεθλίων της σε παιδιά που έχουν ανάγκη!

Γλυκύτατη 6χρονη χάρισε όλα τα δώρα γενεθλίων της σε παιδιά που έχουν ανάγκη!

Πραγματικά, τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο και να τον κάνουν καλύτερο. Η 6χρονη Bobbi είναι τρανή απόδειξη αυτού καθώς στα γενέθλιά της αντί για δώρα ζήτησε από γονείς και φίλους να δώσουν ελπίδα σε όσα παιδιά είχαν ανάγκη.

Συγκεκριμένα η Bobbi, από την Αυστραλία, ζήτησε από τους φίλους της να της χαρίσουν πράγματα που θα μπορούσε να δωρίσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η έμφυτη αίσθηση φιλανθρωπίας και συμπόνιας που έχει η μικρούλα συγκίνησε πολύ τόσο τους γονείς της, όσο και όσους εργάζονται στο «Hope in a Suitcase», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που παρέχει είδη πρώτης ανάγκης και μια αίσθηση ελπίδας σε παιδιά που έχουν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους από την οικογένειά τους.

Η Bobbi συγκέντρωσε πολλά δώρα και είδη πρώτη ανάγκης τα οποία δώρισε στο συγκεκριμένο ίδρυμα και έτσι 21 παιδιά αυτή τη στιγμή είναι πιο χαρούμενα από ποτέ!

Η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του ιδρύματος, Rachael Clancy, δήλωσε ότι οι ενέργειες της Bobbi ήταν «μια όμορφη πράξη καλοσύνης» και έδειξαν ότι τα παιδιά έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο.

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v