Επιβάτης πτήσης επιτέθηκε σε γονείς επειδή το μωρό τους έκλαιγε!

Επιβάτης πτήσης επιτέθηκε σε γονείς επειδή το μωρό τους έκλαιγε!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από πτήση της Southwest Airlines, στη διάρκεια της οποίας ένας από τους επιβάτες εξαγριώνεται επειδή ένα μωρό… έκλαιγε.

Το βίντεο που πλέον είναι viral δείχνει τον επιβάτη να αρχίζει να βρίζει το μωρό, τους γονείς και τους αεροσυνοδούς της Southwest που προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

«Πλήρωσα εισιτήριο για να έχω μια γ@@@ άνετη πτήση», ακούγεται να φωνάζει ο άνδρας και συνεχίζει «Αυτό το μωρό κλαίει εδώ και 40 λεπτά!».

Όταν το πλήρωμα τού ζητά να ηρεμήσει, εκείνος εξαγριώνεται περισσότερο και τα βάζει και με τους γονείς του παιδιού, λέγοντας τους ότι φταίνε που δεν κατάφεραν να το κρατήσουν ήσυχο. Μάλιστα, φωνάζοντας ρώτησε αν η μαμά πλήρωσε επιπλέον για να φωνάζει το μωρό της!

Το σκηνικό, το οποίο κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης, ολοκληρώνεται με τον εξαγριωμένο άνδρα που περιβάλλεται από αστυνομικούς να μεταφέρεται εκτός αεροσκάφους.

Η Southwest ανέφερε σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό: «Συγχαίρουμε το πλήρωμά μας για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό κατά τη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης και ζητούμε συγγνώμη από τους άλλους πελάτες που βρίσκονταν στο αεροπλάνο και βίωσαν μία τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά».

Πηγή: ieidiseis.gr

v