Μαμά περιγράφει πώς έκοψε την πάνα στην 7 μηνών κορούλα της!

Μαμά περιγράφει πώς έκοψε την πάνα στην 7 μηνών κορούλα της!

Τo πότε ένα παιδί θα κόψει τις πάνες και θα αρχίσει να πηγαίνει στην τουαλέτα απασχολεί τους περισσότερους γονείς! Μάλιστα, η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι αρκετά δύσκολη και συχνά ταλαιπωρεί γονείς και παιδιά. 

Μια μαμά, όμως, ισχυρίζεται πως έχει απαλλαχθεί από το συγκεκριμένο άγχος, καθώς ξεκίνησε την εκπαίδευση όταν η κόρη της ήταν 6 εβδομάδων. Το αποτέλεσμα όπως λέει τη δικαίωσε, καθώς  η πλέον 7 μηνών κορούλα της φοράει πάνα μόνο στον ύπνο.

Η Winona, μάλιστα, ενθάρρυνε και άλλους γονείς να μιμηθούν το παράδειγμά της καθώς, όπως λέει, τα παιδιά που κόβουν την πάνα νωρίς είναι πιο χαρούμενα.

 «Ξεκινήσαμε να εκπαιδεύουμε το μωρό μας όταν ήταν έξι εβδομάδων. Την πηγαίναμε στο γιογιό μετά από κάθε τάισμα, κάθε πρωί που ξυπνούσε και κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. Τώρα είναι σχεδόν επτά μηνών και φοράει πάνα μόνο τη νύχτα. Σιγά σιγά, έμαθε να χρησιμοποιεί την τουαλέτα και πριν συμπληρώσει τους 7 μήνες, έκοψε τελείως την πάνα κατά τη διάρκεια της μέρας», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: 

«Αυτή η μορφή ε με εκπαίδευσης μπορεί να ακούγεται τρελή, αλλά για μένα είναι ακόμα πιο τρελό να φοράμε στα παιδιά μας πάνες, να τα αφήνουμε να λερώνονται και ξαφνικά, όταν γίνονται 2 ή 3 ετών, να τους λέμε ότι αυτό που τους μάθαμε δεν είναι σωστό». 

Η αποκάλυψή της τράβηξε μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο, κερδίζοντας περισσότερα από 25.100 likes και 998.000 προβολές. Παρόλα αυτά, οι ακόλουθοί της διχάστηκαν για το αν πρέπει ή όχι νa μαθαίνουμε σε τόσο μικρά μωρά να χρησιμοποιούν το γιογιό. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: thesun.co.uk

v