Βλαντή: «σκεφτόμαστε έντονα την υιοθεσία - υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί;»

Βλαντή: «σκεφτόμαστε έντονα την υιοθεσία - υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί;»

Την καρδιά της «άνοιξε» η Παναγιώτα Βλαντή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μιλώντας για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τον μυστικό γάμο και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά.

Όπως είπε, τη φετινή σεζόν ήθελε να μην κάνει ούτε θέατρο ούτε τηλεόραση για να ξεκουραστεί, καθώς πέρυσι με το που παντρεύτηκε έκανε δύο παραστάσεις και μία σειρά

Ο γάμος της έγινε σε κλειστό κύκλο. «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοϊού έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός», είπε.

«Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Ναι, το έχουμε σκεφτεί», εξομολογήθηκε.

Πηγή: in.gr

v