Μαμά με 14 παιδιά εξομολογείται: «δεν με νοιάζει η κούραση, η μεγάλη οικογένεια είναι ευτυχία»

Μαμά με 14 παιδιά εξομολογείται: «δεν με νοιάζει η κούραση, η μεγάλη οικογένεια είναι ευτυχία»

Μια ευτυχισμένη μαμά 14 παιδιών, δεν κρύβει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ούτε την κούραση που νιώθει με με μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Παρόλα αυτά, παραδέχεται πως τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία και πως δεν θα τα άλλαζε για τίποτα στον κόσμο!

Στον λογαριασμό της στο TikTok (@13crownsofficial) αναφέρει πως μέσα σε 21 χρόνια έκανε 14 παιδιά και δημοσιεύει τακτικά το χάος που επικρατεί στο σπίτι τους, χωρίς όμως να της λείπει ποτέ το χαμόγελο και η αισιοδοξία, ενώ εξομολογείται «Δεν με νοιάζει η κούραση, η μεγάλη οικογένεια είναι ευτυχία».

Μαζί με τον σύζυγό τους απέκτησαν τους Eve, 27, Heinrich, 26, Bella, 24, Tihané, 23, Abraham, 21, Mikki, 20, Nora, 18, Hazel, 16, Wesley, 13, Mary, 11, Vaké , 9, Lynnae, 8, και Joy, 5. Επίσης είχαν και μια κόρη, τη Saria, η οποία δυστυχώς πέθανε.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, μαζί με τη βοήθεια της κόρης της Joy, αποκάλυψε μερικά από τα πράγματα που ενώ σε μας φαίνονται περίεργα, στο σπίτι τους είναι φυσιολογικά.

Για παράδειγμα, έχουν έναν τόνο από ρολά υγείας έτσι ώστε να μην ξεμείνουν ποτέ, ενώ τα παιχνίδια είναι κυριολεκτικά αμέτρητα! Επίσης, τα άπλυτα ρούχα της εβδομάδας γεμίζουν ένα ολόκληρο δωμάτιο και το μπάνιο δεν είναι σχεδόν ποτέ άδειο - πάντα πρέπει να περιμένεις κάποιον άλλον να βγει για να το χρησιμοποιήσεις!

H οικογένεια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα socila media και έχει συγκεντρώσει πάνω από 340.000 ακόλουθους, με τους περισσότερους να τους συγχαίρουν για αυτό που έχουν καταφέρει. 

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v