Ο γιος μου όταν ξυπνάει το βράδυ θέλει μόνο τον μπαμπά του. Τι κάνω λάθος;

Ο γιος μου όταν ξυπνάει το βράδυ θέλει μόνο τον μπαμπά του. Τι κάνω λάθος;
Ερώτηση:
Ο γιος μου όταν ξυπνάει το βράδυ δεν με θέλει και θέλει μόνο τον μπαμπά του. Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει; Δεν έχω επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον μικρό. Πού φταίω; Τι κάνω λάθος;
Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Δεν κάνετε τίποτα λάθος. Αντιθέτως. Κάνετε κάτι καλά. Ο γιος σας νιώθει ασφάλεια να ανατρέξει στον πατέρα του όταν το χρειάζεται. Αυτό είναι υπέροχο. 

Αναρωτιέμαι γιατί αντί να αισθάνεστε χαρά από τη σχέση τους και τη σχέση σας, βάζετε μια σύγκριση που σας οδηγεί να βλέπετε στρεβλά τα πράγματα.

Η σχέση με τον πατέρα του είναι πολύ σημαντική. Η σχέση του ζευγαριού είναι πολύ σημαντική. Ότι καλό ζείτε, ότι καλό κάνετε είναι καλό για όλους σας. Σκεφτείτε μήπως σε επίπεδο ζευγαριού υπάρχουν κάποια θέματα που θα σας βοηθούσε να τα δουλέψετε.

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.  

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v