«Οικογενειακή υπόθεση»: 3δυμες έγιναν γυναικολόγοι σαν τη μαμά τους και δουλεύουν όλες μαζί

«Οικογενειακή υπόθεση»: 3δυμες έγιναν γυναικολόγοι σαν τη μαμά τους και δουλεύουν όλες μαζί

Οι τρίδυμες αδερφές, Joanna, Vicky και Sarah Bedell ήταν μόλις 8 ετών όταν είδαν για πρώτη φορά τη μητέρα τους, Dr. Janet Gersten, να φέρνει στον κόσμο ένα μωρό. Σχεδόν 3 δεκαετίες αργότερα, και οι 3 ακολούθησαν τα βήματα της μητέρας τους και έγιναν γυναικολόγοι. Σήμερα, οι τέσσερις γυναίκες δουλεύουν όλες μαζί.

Η Gertsen λέει ότι ποτέ δεν πίεσε τις κόρες της να ακολουθήσουν τα βήματά της. Παρ' όλα αυτά, είπε ότι είναι «πολύ περήφανη για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα».

Αφού ολοκλήρωσαν τις ιατρικές τους ειδικότητες το 2017, οι τρίδυμες άρχισαν να δουλεύουν στο New Age Women's Health στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου η έμφαση δίνεται στη γυναικολογία και την κλινική έρευνα.

«Εγώ βλέπω ασθενείς με δερματικές παθήσεις του αιδοίου και σεξουαλική δυσλειτουργία, η Vicky συνήθως κάνει τις χειρουργικές επεμβάσεις και η Joanna συνήθως παρέχει φροντίδα σε αποβολές και τερματισμού εγκυμοσύνης», λέει η Sarah.

Δεδομένου ότι έχουν το ίδιο επώνυμο, οι γιατροί αποκαλούνται Dr. Joanna, Dr. Vicky και Dr. Sarah για να μην μπερδεύονται οι ασθενείς τους.

«Είμαι ίσως η πιο τυχερή μητέρα στον κόσμο που μπορώ να δουλεύω και με τις 3 κόρες μου», δήλωσε η Gertsen και πρόσθεσε ότι είναι μια πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα.

Πηγή: today.com

v