12χρονος έσωσε την οικογένειά του όταν η μαμά του έπαθε επιληπτική κρίση ενώ οδηγούσε

12χρονος έσωσε την οικογένειά του όταν η μαμά του έπαθε επιληπτική κρίση ενώ οδηγούσε

Η ζωή του 12χρονου Parker άλλαξε μέσα σε μια στιγμή κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής με το αυτοκίνητο προς το σχολείο. Η μητέρα του, Sharonda, έπαθε επιληπτική κρίση και έχασε τις αισθήσεις της, ενώ οδηγούσε.

Το γενναίο αγόρι πήρε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πηδώντας από το πίσω κάθισμα στο κάθισμα του οδηγού. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να αποτρέψει το ατύχημα αλλά έσωσε τις ζωές της οικογένειάς του, καθώς στο αμάξι βρισκόταν και ο 1 έτους αδερφός του.

Η μητέρα του και ο αδελφός του ήταν καλά μετά το ατύχημα, αλλά ο Parker είχε υποστεί σοβαρά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου αστραγάλου που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού.

«Ήταν δύσκολη η ανάρρωση», είπε ο Parker στο CafeMom. Το δεξί πόδι του ακρωτηριάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 και απέκτησε το προσθετικό του πόδι τον Φεβρουάριο του 2020.

Στην αρχή νόμιζε ότι δεν θα ένιωθε ποτέ ξανά «κανονικός», αλλά χάρη στο πείσμα και την αποφασιστικότητά του ο 12χρονος ξεπέρασε αυτά τα δύσκολα συναισθηματικά εμπόδια και σήμερα μάλιστα ασχολείται ξανά με τον αθλητισμό, παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ και μπέιζμπολ.

Πηγή: cafemom.com

v