Ο θάνατος ενός 4χρονου παιδιού έδωσε ζωή και ελπίδα σε 6 ανθρώπους!

Ο θάνατος ενός 4χρονου παιδιού έδωσε ζωή και ελπίδα σε 6 ανθρώπους!

Το μεγαλείο των ανθρώπων που αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανά τους είναι τεράστιο. Ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ανθρωπιά, όμως, έδειξαν οι γονείς ενός 4χρονου αγοριού που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά.

«Μαμά, πάρε με αγκαλιά», είπε ο μικρούλης Xiao Zhujun στην μητέρα του, όταν πήγε να τον πάρει από τον παιδικό σταθμό, επειδή δεν ένιωθε καλά. Δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι αυτές ήταν οι τελευταίες του λέξεις.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 5 Μαΐου. Ο μικρούλης τη μια στιγμή μιλούσε και γελούσε και την επόμενη πονούσε το κεφάλι του και άρχισε να κάνει εμετό. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί είπαν στους γονείς του παιδιού ότι ο 4χρονος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία στον αριστερό μετωπιαίο κροταφικό λοβό και η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη.

Ο Xiao Zhujun άφησε την τελευταία του πνοή την επόμενη μέρα και οι γονείς και οι γιατροί του έκλαψαν σιωπηλά και τήρησαν ενός λεπτού σιγή.

Οι γονείς του παιδιού παρά τον πόνο τους πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα και χάρη σ' αυτήν την πράξη μεγαλοψυχίας σώθηκαν 6 ζωές.

Πηγή: thenanjinger.com

v