Όσα νιώθουν τα ζευγάρια που παλεύουν με την υπογονιμότητα σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

Όσα νιώθουν τα ζευγάρια που παλεύουν με την υπογονιμότητα σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

Στον αγώνα της υπογονιμότητας δοκιμάζονται οι αντοχές, η υπομονή και η πίστη του ζευγαριού. Ένα βίντεο που δημοσίευσε μια γυναίκα στο TikTok, δείχνει όλο τον πόνο και την αγωνία τους κάθε μέρα που περνάει χωρίς να πραγματοποιείται το όνειρό τους να κάνουν ένα παιδί.

Η Milan Sanchez Cook, με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την υπογονιμότητα, δημοσίευσε το δύσκολο ταξίδι της με σκοπό να ευαισθητοποιείσει όσους δεν γνωρίζουν και να συμπαρασταθεί σε όσους περνούν τα ίδια. 

Στο βίντεο φαίνεται να ξαπλώνει στην αγκαλιά του συντρόφου της, αναφέροντας ανάμεσα σε λυγμούς πως δεν θα γίνει ποτέ μαμά και πως δεν μπορεί να πει τον πόνο της σε κανέναν άλλον πέρα από τον ίδιο. «Προσπαθώ τόσο σκληρά να μείνω αισιόδοξη, αλλά συνέχεια νομίζω ότι δεν θα γίνω μαμά. Ποτέ δεν θα γίνω μαμά, δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι για εμάς. Δεν είναι δίκαιο».

Στη λεζάντα του Viral βίντεο που συγκέντρωσε 133.000 προβολές, έγραψε: 

«Είναι η Εθνική Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Υπογονιμότητα και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι που θα μπορούσα να μοιραστώ. Έφτιαξα αυτό το βίντεο και το έκρυψα αμέσως, λέγοντας στον εαυτό μου "είναι πολύ λυπηρό", "κανείς δεν θέλει να το δει", "είναι πολύ αληθινό". Αλλά ίσως αυτοί να είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να το κάνω».

@milansanchezcook Its National Infertility Awareness Week and I’ve been trying to think of something I could share. I made this and immediately hid it away, telling myself “it’s too sad” “no one wants to see this” “it’s too real”. But maybe those are all reasons why I need to. Infertility is devastating. It’s frustrating. It sucks. Yet life goes on. There’s so much to be grateful for, so much to be happy about. And all that sadness and happiness, frustrations and gratitude can coexist. So give your friends going through hard times grace. I promise they are happy for you, but they are also sad for themselves. And that’s okay. #nationalinfertilityawarenessweek #infertility #infertilitysucks ♬ To Build A Home - The Cinematic Orchestra & Patrick Watson

v