Αθερίδου: «ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας»

Αθερίδου: «ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας»

Η Φωτεινή Αθερίδου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρα, υποδέχτηκαν όλο χαρά το νέο μέλος της οικογένειας, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός με τους ακολούθους της, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της με τον γιατρό της αλλά και τον νεογέννητο γιο της ενώ όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους γέννησε με φυσιολογικό τοκετό (ο ιατρικός όρος είναι vbac) αφού το πρώτο της παιδί είχε γεννηθεί με καισαρική.

«15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ… γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη !

Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο @mitera.gr για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του, την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ !

Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

v