Ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί και τελικά έμεινε έγκυος σε... 4δυμα!

Ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί και τελικά έμεινε έγκυος σε... 4δυμα!

Η ζωή του Michael και της Hannah Carmack άλλαξε για πάντα, όταν ανακάλυψαν ότι δεν θα αποκτήσουν ένα, αλλά 4 μωράκια και συγκεκριμένα, δύο σετ πανομοιότυπων διδύμων.

Το ζευγάρι ήθελε να χαρίσει στην 8χρονη κόρη του ένα αδερφάκι, αλλά δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά του. Οι δυο γονείς σοκαρίστηκαν, λοιπόν, όταν έμαθαν πως περιμένουν τετράδυμα.

Τα δυο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων - τα κορίτσια Evelyn και Adeline και τα αγόρια David και Daniel - γεννήθηκαν με καισαρική τομή στις 27 εβδομάδες κύησης και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι τον Ιούνιο για προληπτικούς λόγους.

Στο μεταξύ ο Michael και η Hannah ανακαινίζουν το σπίτι τους προκειμένου να... χωρέσει η 7μελής τους οικογένεια.

Οι πιθανότητες σύλληψης τετράδυμων κυμαίνονται μεταξύ 1 στις 512.000 και 1 στις 677.000 γεννήσεις, σύμφωνα με το Journal of Family and Reproductive Health.

«Το να έχουμε δύο σετ πανομοιότυπων διδύμων, δηλαδή να έχουν και τα δύο έμβρυα χωριστεί μετά τη γονιμοποίηση, το καθιστά ακόμη πιο σπάνιο φαινόμενο»,  δήλωσε η Dr. Meghana Limaye, ειδικός μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής στο Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο NYU Langone Health.

Πηγή: people.com

v