Αυτό θα πει ταλέντο: 6χρονος μόδιστρος κάνει fashion shows και ντύνει διασημότητες!

Αυτό θα πει ταλέντο: 6χρονος μόδιστρος κάνει fashion shows και ντύνει διασημότητες!

Ο Max Alexander ήταν 4 ετών όταν ανακοίνωσε στου γονείς του ότι θέλει να γίνει μόδιστρος αλλά οι γονείς του, που δεν τον είχαν δει ποτέ να φτιάχνει κάποιο φόρεμα, ήταν μπερδεμένοι. 

Ωστόσο, του αγόρασαν μια μικρή ραπτομηχανή για να ενθαρρύνουν το όνειρό του και ο μικρός απέδειξε πως εννοούσε απόλυτα αυτό που έλεγε! Πολύ σύντομα, άρχισε να φτιάχνει φορέματα, μπλούζες και παντελόνια, παιδικά ή για ενήλικες, τα οποία έγιναν ανάρπαστα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Upworthy (@upworthy)

Πλέον, τα ρούχα του πωλούνται για 1.200 δολάρια και με τα χρήματα που βγάζει, αγοράζει περισσότερο ύφασμα για ρούχα. Η μητέρα του δήλωσε πως ο Alexander φτιάχνει ένα ρούχο τη βδομάδα ενώ για βοηθό έχει τον 4χρονο αδερφό του που ακολουθεί πιστά τα βήματά του.

@ninovia Who is Max Alexander: a 6 years old fashion designer! @couture.to.the.max #fashionpremieracademy #fashiondesignstudent #fashiondesign #fashiondesigner #ninovia ♬ original sound - Nino Via



Ο ταλαντούχος μόδιστρος διοργανώνει fashion shows και τα ρούχα του τα ζητάνε αρκετές διάσημες, οι οποίες είναι πρόθυμες να τα χρυσοπληρώσουν! Έμπνευσή του ήταν η καλλιτέχνης μητέρα του, η οποία τον καμαρώνει!

Πηγή: insider.com

v