Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία γνωρίσαμε μέσω του Survivor, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη ζωή της και τη μητρότητα, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί το γεγονός πως σκέφτεται να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Το θέμα "μητρότητα" το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά. Είναι ένα θέμα που με στρεσάρει πάρα πολύ και το δουλεύω. Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση. Είναι κάτι που έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου. Από τη μια σε βγάζει από το άγχος, από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω ως στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε “δε θέλω να κάνω παιδί και βάζω την καριέρα πρώτα” και ίσως αυτό είναι που με στρεσάρει. Το παράλογο είναι ότι δεν δέχομαι πίεση όσον αφορά στη μητρότητα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και δέχομαι από εξωγενείς παράγοντες σε καθημερινή βάση».

Πηγή: protothema.gr

v