«Ας αφήσουμε τους περισπασμούς και ας περάσουμε χρόνο ο ένας με τον άλλον»

«Ας αφήσουμε τους περισπασμούς και ας περάσουμε χρόνο ο ένας με τον άλλον»

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή μας και να μας στερήσουν πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας. Αν δεν θέλουμε να κοιτάξουμε, όμως, μια μέρα πίσω μας και να μετανιώσουμε τις επιλογές μας, ήρθε η ώρα να αφοσιωθούμε περισσότερο στο τώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

«Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή μας.

...η στοίβα με τα άπλυτα στο πάτωμα, το δίπλωμα των ζεστών, φρέσκων ρούχων που βγήκαν από το στεγνωτήριο, το σκούπισμα από τα ψίχουλα του πρωινού.

...εκείνο το ριάλιτι για να αποσυμπιεστούμε αντί να περάσουμε χρόνο μιλώντας με τον σύντροφό μας μετά από μια κουραστική μέρα.

...το τηλέφωνο όλη μέρα - τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να απαντηθούν και τα μηνύματα από φίλους και οικογένεια.

Επειδή μια μέρα σύντομα, θα κοιτάξουμε πίσω και θα μετανιώσουμε...

....τις αμέτρητες φορές που μας ενδιέφερε περισσότερο ένα Reel από το να παίξουμε με το δίχρονο παιδί μας, του οποίου τα μάτια έλαμπαν κάθε φορά που μας έβλεπαν.

Τις φορές που καθαρίζαμε αντί να αγκαλιαστούμε στον καναπέ και να δούμε μια ταινία μαζί.

Και τις φορές που μείναμε αποστασιοποιημένοι απο την οικογένειά μας ή αγνοήσαμε όσα θέλαμε να κάνουμε, επειδή ήμασταν πολύ καταβεβλημένοι με τις υποχρεώσεις κάνοντας τα πάντα γι' αυτούς.

Θα θέλουμε όσο τίποτα άλλο να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και να νιώσουμε κάθε στιγμή, έστω και για μια ακόμη φορά.

Έτσι, ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους περισπασμούς και να κάνουμε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: το να περνάμε χρόνο, ο ένας με τον άλλο!»

v