Δώρα Χρυσικού μετά τη μάχη της με τον καρκίνο: «από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά»

Δώρα Χρυσικού μετά τη μάχη της με τον καρκίνο: «από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά»

Η Δώρα Χρυσικού, η ηθοποιός που παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά του Mega  «Γη της Ελιάς» στο ρόλο της Αρετής Καπερνάρου, διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών τον Μάρτιο του 2021, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία της εξωσωματικές γονιμοποίησης.

Έκτοτε, έκανα δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις και μια σειρά από χημειοθερμοθεραπείες που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της. Στον πρώτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, μάλιστα, η ηθοποιός έπαιζε ενώ παράλληλα έκανε τις τελευταίες δόσεις της χημειοθεραπείας και φορούσε περούκα. 

Φέτος όμως, βγήκε νικήτρια από την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και με χαρά δήλωσε μέσω Instagram ότι από δω και μπρος θα υποδύεται την Αρετή Καπερνάρου με τα φυσικά της μαλλιά. Συγκεκριμένα έγραψε: 

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν . Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε….».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dora Chrysikou (@dorachrysikou)

Πηγή: newsit.gr

v