«Πώς έσωσα το πάρτι της κόρης μου όταν δεν εμφανίστηκε ούτε ένα παιδί»

«Πώς έσωσα το πάρτι της κόρης μου όταν δεν εμφανίστηκε ούτε ένα παιδί»

Η μικρούλα Willa Fitzgerald ήταν πολύ ενθουσιασμένη για το πάρτι των 5ων γενεθλίων που θα γιόρταζε μαζί με τους συμμαθητές της. Ωστόσο, 20 λεπτά μετά την έναρξη του πάρτι, δεν είχε εμφανιστεί ούτε ένας!

Η μαμά της, σκεπτόμενη την απόρριψη που θα νιώσει η κόρη της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και τελικά την έσωσε. «Σκέφτηκα, όχι, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ως μαμά, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι η κόρη μου, για πρώτη φορά σε ηλικία 5 ετών, να βιώσει αυτό το είδος κοινωνικής απόρριψης», ανέφερε.

Έτσι, επικοινώνησε με την ομάδα της γειτονιάς στο Facebook για να δει αν κάποιος θα ήθελε να περάσει για να ευχηθεί στη Willa. «Αν κάποιος έχει μικρά παιδιά και ψάχνει τι θα κάνει αυτή τη στιγμή, έχει πάρτι γενεθλίων η κόρη μου και δεν εμφανίστηκε κανείς. Είναι το πρώτο (και πιθανότατα το τελευταίο) πάρτι της. Θα θέλαμε να το γιορτάσουμε μαζί σας», έγραψε στην ομάδα .

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο κόσμος άρχισε να εμφανίζεται για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μικρή εορτάζουσα. «Όλο το εστιατόριο ήταν γεμάτο με οικογένειες», έγραψε αργότερα η Alexa στο Instagram. «Παππούδες και γιαγιάδες, έφηβοι, ακόμη και εντελώς άγνωστοι εμφανίστηκαν για να μην στεναχωρηθεί η κόρη μου. Ήταν απίστευτο. Πολλοί από αυτούς έφεραν ακόμη και δώρα».

«Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους», έγραψε. «Δεν εμφανίστηκες μόνο για το κοριτσάκι μου, αλλά και για μένα. Με ενθάρρυναν να προχωρήσω όταν ένιωσα ότι είχα αποτύχει ως μαμά. Ευχαριστώ», καταλήγει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lex Fitzgerald (@lex.fitzgerald)

Πηγή: upworthy.com

v