Απεγνωσμένη single δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον της βρει γαμπρό!

Απεγνωσμένη single δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον της βρει γαμπρό!

Μπορεί τα λεφτά να μην φέρνουν την ευτυχία, αλλά για την Eve Tilley-Coulson είναι ένα μέσο για βρει το άλλο της μισό. Πώς; Με τη βοήθεια των 100.000 ακολούθων της, στους οποίους έταξε το σεβαστό ποσό των 5000 δολαρίων για να της βρουν γαμπρό.



 

Η δικηγόρος από το Λος Άντζελες έχοντας απογοητευτεί από τα ραντεβού, κατέφυγε στο διαδικτυακό προξενιό για να βρει την αληθινή αγάπη.

«Αν με συστήσετε στον σύζυγό μου και τον παντρευτώ, θα σας δώσω 5.000 δολάρια» είπε στους ακολούθους της στο Tik Tok και το βίντεο έγινε αμέσως viral με χιλιάδες χρήστες να διεκδικούν την αμοιβή.

 «Είμαι ελεύθερη εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίζω ανθρώπους από κοντά και στις εφαρμογές», εξήγησε. «Αλλά μετά τον COVID, υπήρξε μια περίεργη αλλαγή στην κουλτούρα των ραντεβού - οι άντρες δεν σε πλησιάζουν από κοντά και οι περισσότεροι άντρες στις εφαρμογές δεν κάνουν swiping για να βγουν σοβαρά ραντεβού. Οπότε νιώθω ότι το να πληρώσω 5.000 δολάρια για έναν σύζυγο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και να είναι έτοιμος για μια πραγματική σχέση, αξίζει απόλυτα», δήλωσε γελώντας η Tilley-Coulson.

Πηγή: newsbeast.gr

v