Μωράκι 13 μηνών γλίστρησε από το κατάστρωμα σκάφους και πνίγηκε

Μωράκι 13 μηνών γλίστρησε από το κατάστρωμα σκάφους και πνίγηκε

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη πριν λίγες μέρες στη Νέα Ζηλανδία, όταν ένα μικρό κορίτσι έχασε τη ζωή του ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του.

Το 13 μηνών κοριτσάκι, που ονομάζεται Māhina Toki, πέθανε την Παρασκευή όταν γλίστρησε από το σκάφος που νοίκιαζαν οι γονείς της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Το δυστύχημα συνέβη καθώς παιδί ήταν δεμένο σε μια ζώνη στο κατάστρωμα και έβλεπε ταινία, ενώ οι γονείς της μαγείρευαν μέσα στην καμπίνα. Οι Αρχές εικάζουν πως η μικρή Māhina γλίστρησε στο νερό και πνίγηκε.

Μετά από επισταμένη έρευνα, την βρήκαν τελικά να επιπλέει στη θάλασσα και προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά χωρίς επιτυχία. 

«Η κόρη μας ήταν ένα όμορφο, χαρούμενο και χαμογελαστό παιδί που αγαπούσε το νερό και τη ζωή στο σκάφος. Όταν σε κοίταζε, έβλεπε βαθιά μέσα στην ψυχή σου από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε», είπε συντετριμμένη η μητέρα του. Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως ετοίμαζαν το τελευταίο τους γεύμα στο σκάφος πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους στη Νέα Ζηλανδία. 

Πηγή: nypost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v