Παρίστανε 28 χρόνια την τυφλή για να μη χαιρετάει αυτούς που αντιπαθεί!

Παρίστανε 28 χρόνια την τυφλή για να μη χαιρετάει αυτούς που αντιπαθεί!

Πολλοί από εμάς είμαστε ελαφρώς αντικοινωνικοί και δυσανασχετούμε κάθε φορά που πρέπει να χαιρετήσουμε τη γειτόνισσα του 1ου που μας σπάει τα νεύρα ή την αντιπαθητική μαμά της παιδικής χαράς, αλλά ξέρουμε πως δεν έχουμε άλλη επιλογή. 

Ωστόσο η Carmen Jimenez από την Ισπανία, πήγε λίγο παραπέρα την αντικοινωνική της πλευρά και βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να αποφεύγει τα κακά συναπαντήματα. 

Η Carmen,  πριν από 28 χρόνια, τυφλώθηκε μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε στο μάτι της ή τουλάχιστον αυτό ήθελε να πιστεύουν όλοι, συμπεριλαμβανόμενης και της ίδιας της της οικογένειας.

Ο λόγος; Επειδή δεν ήθελε να λέει «γεια» σε όσους αντιπαθούσε. Η 57χρονη γυναίκα αποκάλυψε πρόσφατα το μυστικό της, λέγοντας σε όλους ότι τόσα χρόνια έβλεπε και βλέπει τέλεια, σοκάροντας τους συγγενείς της, αν και οι ίδιοι πάντα υποπτεύονταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην κατάσταση της.

Ο σύζυγος της είπε στους δημοσιογράφους ότι μπορούσε να βαφτεί τέλεια και μερικές φορές την παρατηρούσε να χαζεύει την τηλεόραση με την άκρη του ματιού της. Ποτέ της όμως δεν είχε παραδεχτεί ότι παρίστανε την τυφλή, μέχρι τώρα.

Για σχεδόν 30 χρόνια η Jimenez υποστήριζε ότι είχε χάσει παντελώς την όραση της, γιατί πολύ απλά δεν ήθελε να χαιρετάει όσους δε συμπαθούσε. Όπως δήλωσε σε τοπικά μέσα, είχε κουραστεί να συναντά συνεχώς κόσμο στο δρόμο και να πρέπει να του μιλάει και καθώς ήταν πάντα πολύ αντικοινωνική, κάνοντας την τυφλή μπορούσε να αποφύγει πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις.

Πηγή: diaforetiko.gr
 

v