Έφηβος έσωσε μωράκι που το είχαν κλέψει μαζί με το αυτοκίνητο της μαμάς του

Έφηβος έσωσε μωράκι που το είχαν κλέψει μαζί με το αυτοκίνητο της μαμάς του

Ένας 16χρονος ήρωας έσωσε ένα μωράκι 21 μηνών, όταν το βρήκε παρατημένο στη μέση του δρόμου εν μέσω καύσωνα.

Ο Jamichal Young, 16 ετών, επέστρεφε σπίτι του, όταν είδε παρατημένο ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Το καθισματάκι βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από την εξώπορτά του, στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου. Ο Jamichal το πλησίασε και ανακάλυψε πως μέσα βρισκόταν ένα μωράκι 21 μηνών!

Αμέσως το πήρε στην αγκαλιά του και το έβαλε μέσα στη δροσιά του σπιτιού του, προσπαθώντας να καταλάβει πώς κατέληξε εκεί. Μαζί με την οικογένειά του του άλλαξαν πάνα, το τάισαν και το φρόντισαν, κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις για να μάθουν τι συνέβη. 

Αφού κάλεσαν την αστυνομία, δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες του μωρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, λίγες ώρες μετά, εμφανίστηκε η μαμά του και το μυστήριο του εγκαταλελειμμένου μωρού. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μωρό βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου που είχε κλαπεί μερικά τετράγωνα πιο πέρα. Οι ληστές, μόλις συνειδητοποίησαν πως στο αυτοκίνητο υπάρχει ένα μωρό, σταμάτησαν κοντά στο σπίτι του 16χρονου Jamichal και το παράτησαν μέσα στη μέση του δρόμου μαζί με το παιδικό κάθισμα. 

«Αν δεν είχε βρεθεί στον δρόμο του αυτός ο 16χρονος ήρωας, το παιδί είτε θα είχε πεθάνει από τη ζέστη, είτε από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο», δήλωσε ένας τοπικός αστυνομικός. 

Πηγή: cafemom.gr

v