Πανομοιότυπες διδυμούλες γέννησαν την ίδια μέρα τα αγοράκια τους!

Πανομοιότυπες διδυμούλες γέννησαν την ίδια μέρα τα αγοράκια τους!

Πριν από λίγες ημέρες, οι πανομοιότυπες δίδυμες Gillianne Gogas και Nicole Patrikakos, που ζουν στην Αυστραλία, έφεραν στον κόσμο την ίδια μέρα τα αγοράκια τους στο ίδιο νοσοκομείο!

 

Οι 36χρονες αδερφές γέννησαν με διαφορά λίγων ωρών τους γιους τους στο ιδιωτικό νοσοκομείο Epworth Freemasons στη Μελβούρνη, έχοντας συντροφιά η μία την άλλη. 

Η Gogas δήλωσε στο 9News «Είμαστε πολύ αγαπημένες και δεμένες μεταξύ μας και κάνουμε τα πάντα μαζί. Οι γιοι μας είναι τρανή απόδειξη αυτού. Τα μωρά μας μοιάζουν πολύ και όταν γεννήθηκαν είχαν ακριβώς το ίδιο βάρος. Είναι πραγματικά απίστευτο!Ελπίζω ότι θα είναι τόσο κοντά όσο είμαστε εμείς, όταν μεγαλώσουν».

Ο μαιευτήρας των αδερφών Dr. Joseph Sgroi είπε ότι τα δύο αγοράκια μοιάζουν περισσότερο με αδερφάκια παρά με ξαδερφάκια.

«Έχουμε δύο πανομοιότυπα δίδυμα κορίτσια που γεννούν τα μωρά τους την ίδια στιγμή. Γνωρίζουμε ότι μοιράζονται το 100% του DNA τους, οπότε αυτά τα δύο αγόρια, ενώ μπορεί να είναι ξαδέρφια, στην πραγματικότητα μοιάζουν περισσότερο με αδέλφια όσον αφορά το γονιδιακό τους απόθεμα».

Πηγή: 1news.co.nz

v