Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά!

Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά!

Τα τελευταία 23 χρόνια, οι πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές Lawrence και Keefer μοιράζονται τα πάντα. Από σήμερα, θα μοιράζονται και τα γενέθλια των πρωτότοκων παιδιών τους, αφού γέννησαν την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά.

Η  Lawrence γέννησε την κόρη της στις 10:07 της 25η Μάϊου και 13 ώρες αργότερα, στο ίδιο νοσοκομείο, έφερε στον κόσμο τον γιο της η αδερφή της, Keefer. Εκτός από το ότι γεννήθηκαν με διαφορά λίγων ωρών, τα δύο ξαδερφάκια μοιράστηκαν επίσης σχεδόν τις ίδιες μετρήσεις.

Οι δύο αδερφές που είναι παντρεμένοι και ζουν περίπου 15 λεπτά μακριά η μία από την άλλη, είπαν πως το ότι έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα, ήταν μια ευτυχισμένη σύμπτωση. 

«Ήταν ενδιαφέρον να παρατηρούμε τις ομοιότητες και τις διαφορές που είχαν οι εγκυμοσύνες μας. Το πιο σπουδαίο, όμως, ήταν πως βιώναμε παρόμοιες καταστάσεις και είχαμε συμπαράσταση η μία από την άλλη», είπε η Lawrence.

Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως στις 25 Μάϊου έχει γενέθλια και ο ανιψιός τους, ο γιος του αδερφού τους, κι έτσι εκείνη την ημέρα, θα γιορτάζουν 3 πάρτι γενεθλίων! 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v