12χρονος έγινε φίλος με υπάλληλο βενζινάδικου και του αγόρασε ποδήλατο!

12χρονος έγινε φίλος με υπάλληλο βενζινάδικου και του αγόρασε ποδήλατο!

Τις τελευταίες ώρες έχει γινεί viral στη σελίδα του Good News Movement στο Instagram μια υπέροχη ιστορία. Ένα 12χρονο αγόρι, πριν από δύο χρόνια, έδωσε όλο του το χαρτζιλίκι για να αγοράσει ποδήλατο σ' έναν άντρα, ο οποίος ταλαιπωρούταν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάει στη δουλειά του.

Ο Vaughn είχε πιάσει φιλίες με τον υπάλληλο του βενζινάδικου, Tony, και όποτε η μητέρα πήγαινε για βενζίνη την ακολουθούσε. Μεταξύ τους υπήρχε μια αμοιβαία συμπάθεια. Ωστόσο, το τότε 10χρονο αγόρι, έβλεπε ότι ο φίλος του ταλαιπωρούταν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι να φτάσει στη δουλειά του και θέλησε να του κάνει ένα υπέροχο δώρο.

«Ο γιος μου έκανε αποταμίευση πολλούς μήνες, αλλά προτίμησε να τα δώσει όλα για να αγοράσει στον Tony ποδήλατο. Τα παιδιά μας μας κάνουν περήφανους σε τόσες πολλές περιπτώσεις, αλλά όταν συνέβη αυτό η καρδιά μου πλημμύρισε από ευτυχία. Το χαμόγελο αυτού του άντρα που δέχτηκε -μάλλον εμβρόντητος - το δώρο του... 

Μακάρι η καρδιά του γιου μου να παραμείνει ευγενική και γενναιόδωρη. Θέλω να θυμάται ότι το να δίνεις χαρά στους άλλους, φέρνει χαρά και στον εαυτό σου», είχε δηλώσει τότε συγκινημένη η μητέρα του μικρού Vaughn.

v